Játra a zažívání psa

Asi každý pejskař někdy řešil u svého miláčka nějaký problém s jeho zažíváním. Zácpa, průjem, zvracení, žíznivost, nechutenství a apatie, nebo časté močení patří také k nejčastějším důvodům návštěvy veterináře. Příčin zažívacích potíží může být několik. Většinou pejsek sní něco, co nemá a problémy odezní sami. Horší to je, pokud za nimi stojí záněty, parazitóza, alergie na krmivo, nedostatek trávicích enzymů, nebo otrava jedy různého druhu. Také časté užívání léků jako jsou antibiotika, léky na epilepsii, kortikoidy apod., správnému zažívání pejska neprospívá. Chronickým symptomům je zapotřebí dát zvýšenou pozornost, protože mohou souviset s disfunkcí mnoha orgánů v těle psa. Kromě slinivky a ledvin jsou to u psů také játra, která řídí mnoho procesů související s trávením.
 

CHCI PODPOŘIT JÁTRA SVÉHO PSA


Jak játra souvisí s trávením?

Játra mají v těle psa na starosti až 1500 metabolických procesů. Mnoho z nich přímo souvisí se zažíváním. Játra psa vylučují do střeva žluč a enzimy, které se přímo podílejí na trávení potravy. Kromě toho detoxikují organismus a tím nastavují správnou mikroflóru ve střevech.

MVDr. Jakub Kolář

"Správně fungujcí játra jsou základem pro bezproblémové zažívání psa."
MVDr. Jakub Kolář, Veterina Smiřice




Jak játra u psa podpořit přírodní cestou?

Nejlepší bylinkou na podporu správné funkce jater psa je ostropestřec mariánský, ideálně čerstvě zastudena namletý. Takový má totiž nejlepší vstřebatelnost. Semena ostropestřce mariánského obsahují velké množství látek, které chrání a regenerují jaterní buňky (Sylimarinový komplex, atd.). Je také silný antioxidant, váže na sebe toxiny a ty odvádí je z těla pejska ven. Blahodárné účinky na játra má také známá kurkuma. Obsahuje kromě jiných, také látku kurkumin, která působí jako silný antioxidat a působí protizánětlivě. Obě bylinky se vhodně doplňují a působí v těle komplexněji. 


Máme pro vás řešení- bylinný přípravek GOLIVER!

Goliver je vyráběn ručně, ze semen ostropestřce mariánského a kurkumy tak, aby bylo zachováno maximum látek, které jsou v nich obsaženy. Semena meleme za nízkých teplot (do 40 °C, RAW kvality) a okamžitě mícháme s ostropestřecovým a losovým olejem. Tím směs bylinek zároveň přirozeně konzervujeme, takže nedochází k vyprchání účinných látek. Výhodou je táké to, že díky lososvému oleji pejskům velmi chutná a odpadá tak problém s balením pilulek do šunky :).


KOUPIT Goliver 140gKOUPIT GOLIVER SET 2x 520 g
goraw benefity

Ostropestřecová kůra pro psy


Co o Goliveru říkají naši zákazníci?

Pavlina Kubcová

“Opravdu skvělý produkt na regeneraci jater.Vhodné jako doplňkový produkt při užívání léků! Má celkově dobrý vliv na kondici zvířete. Užíváme pravidelně. Doporučuji. Kubcová.”


Pavlína Kubcová, Hradec Králové


 

Veronika Ladická

“Dobrý den, výsledky jater před nasazením přípravku GOLIVER Ostropestřec byly alt 15,2 Po měsíci užívání přípravku + domácí dieta na játra ( rýže, kruti maso, brokolice, kvasnice, červená řepa, vit. B a vit. E ) měl výsledky krve alt 5,0 . Po dalších 3 týdnech byly výsledky v normě.
S pozdravem Ladická”


Veronika Ladická, Kosice



 

Ladislava Ryšavá“Dobrý den, nejprve bych Vám chtěla poděkovat za to, že pomáháte pejskům Vašimi skvělými produkty. Váš přípravek Goliver jsem získala od "mého" MVDr. Jakuba Koláře, který mi ho nabídl pro mé feny. Chovám již dvacet let Německé ovčáky a Golivera jsem velice uvítala. Začala jsem ho dávat mé nejstarší feně a jsem přesvědčena, že již po týdnu byly vidět výsledky. Viditelně zhubla a je vitálnější, zlepšila se jí srst a vidím, že je šťastnější. Takže Vaše pasta na ni určitě velice pozitivně působí. Mám ještě jednu fenu,která trpí častými záněty uší,takže vyzkoušíme sílu Ostropestřce. Je to skvělá věc a přeji mnoho a mnoho spokojených pejsků i jejich majitelů. Ještě jednou moc děkuji za tento výrobek a samozřejmě ho budu doporučovat mezi mými kamarády a chovateli NO.
Děkuji a s pozdravem majitelka chovatelské stanice německých ovčáků LAPERYS, Ladislava Ryšavá."

Ladislava Ryšavá, Hradec Králové