Léky pro psy a jejich zátěž pro játra

Role našich domácích mazlíčků se za poslední léta hodně změnila. Ze psů uvázaných na řetězech u boudy a koček pobíhajících po dvorku, se staly plnohodnotní členové našich  rodin. Podle toho se jim také dostává náležité péče a to nejen v podobě kvalitní stravy, módních doplňků, nebo krásných pelíšků, ale také v oblasti léčby jejich neduhů. Veterinární péče se vyvyjí mílovými kroky a vybavení ordinací a klinik si s ničím nezadá s těmi pro lidi. Týká se to také podávání léků a dalších léčivých metod.

POSÍLENÍ JATER PSA

Před 15-20 lety se pejskové očkovali, odčervovali a kastrovali. Antibiotika, anestetika, kortikoidy, nebo dokonce chemoterapie se předepisovaly poměrně zřídka a to také z důvodu finanční náročnosti. Teď je ale situace jiná a tyto léky jsou běžnou součástí léčby. Častější jsou také různé operace v celkové anestezii. Příkladem je poměrně časté odstraňování zubního kamene, které se v ní provádí. To vše zatěžuje organismus pejsků, především pak játra, která mají na starosti vše přefiltrovat a odbourat všechny látky, které do těla nepatří. Při intenzivnější léčbě játra nestíhají vše zlikvidovat a rezidua různých chemických látek se v těle psa ukládají a způsobují problémy různého druhu.

PŘÍRODNÍ OCHRANA JATER A DETOXIKACE

Proto je velmi důležité játra pejsků posilovat a chránit, nejlépe přírodní cestou. Všeobecně známá a účinná bylinka na játra je ostropestřec mariánský. Obsahuje totiž tzv. sylimarinový komplex, který účinně ochraňuje a regeneruje jaterní buňky. Semena ostropestřce ale obsahují také řadu antioxidantů a dalších látek, kteřé eliminují volné radikály, další nahromaděné toxiny a jedy, které jsou pak odváděny z těla psa ven. Velmi dobře působí na regeneraci jater a detoxikaci těla také kurkuma, která je známá spíše v kuchyni jako koření.

Goliver je 100% přírodní bylinný přípravek, vyrobený z drcených semen ostropestřce mariánského a kurkumy. Je přirozeně konzervován losovým a ostropestřecovým olejem, které zabraňují oxidaci drcených semen.

POSILTE JÁTRA VAŠEHO PSA PŘÍRODNÍ CESTOU- BYLINNÝ PŘÍPRAVEK GOLIVER!


KOUPIT Goliver 140gKOUPIT GOLIVER SET 2x 520 g
goraw benefity

Ostropestřecová kůra pro psy


Co o Goliveru říkají naši zákazníci?

Pavlina Kubcová

“Opravdu skvělý produkt na regeneraci jater.Vhodné jako doplňkový produkt při užívání léků! Má celkově dobrý vliv na kondici zvířete. Užíváme pravidelně. Doporučuji. Kubcová.”


Pavlína Kubcová, Hradec Králové


 

Veronika Ladická

“Dobrý den, výsledky jater před nasazením přípravku GOLIVER Ostropestřec byly alt 15,2 Po měsíci užívání přípravku + domácí dieta na játra ( rýže, kruti maso, brokolice, kvasnice, červená řepa, vit. B a vit. E ) měl výsledky krve alt 5,0 . Po dalších 3 týdnech byly výsledky v normě.
S pozdravem Ladická”


Veronika Ladická, Kosice



 

Ladislava Ryšavá“Dobrý den, nejprve bych Vám chtěla poděkovat za to, že pomáháte pejskům Vašimi skvělými produkty. Váš přípravek Goliver jsem získala od "mého" MVDr. Jakuba Koláře, který mi ho nabídl pro mé feny. Chovám již dvacet let Německé ovčáky a Golivera jsem velice uvítala. Začala jsem ho dávat mé nejstarší feně a jsem přesvědčena, že již po týdnu byly vidět výsledky. Viditelně zhubla a je vitálnější, zlepšila se jí srst a vidím, že je šťastnější. Takže Vaše pasta na ni určitě velice pozitivně působí. Mám ještě jednu fenu,která trpí častými záněty uší,takže vyzkoušíme sílu Ostropestřce. Je to skvělá věc a přeji mnoho a mnoho spokojených pejsků i jejich majitelů. Ještě jednou moc děkuji za tento výrobek a samozřejmě ho budu doporučovat mezi mými kamarády a chovateli NO.
Děkuji a s pozdravem majitelka chovatelské stanice německých ovčáků LAPERYS, Ladislava Ryšavá."

Ladislava Ryšavá, Hradec Králové